Creier pane

de Alinutza80 in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2012 | 34703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg creier de porc (sau vita)
  • 3 oua
  • 3 linguri faina
  • sare
  • piper
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creier pane:

Creierul de porc se spala, apoi se opareste in apa cu sare aproximativ 5 min, dupa care se scoate intr-o strecuratoare. Dupa ce se scurge bine, se amesteca cu o furcurita pana se face ca o pasta. Se adauga ouale, faina, sarea, piperul si se amesteca bine.

Intr-o tigaie se pune ulei la incins si cu o lingura se formeaza chiftelute, se lasa la prajit pana se rumeneste frumos, apoi se scoate pe servetele absorbante.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creier pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]