Crema de branza cu chimen

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 3 Ian 2014 | 5867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g telemea de capra
  • 4 lingurite smantana
  • 2 lingurite unt
  • un varf de lingurita chimen
  • piper alb- un varf de lingurita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu chimen:

Branza telemea se da pe razatoarea mica, intr-un bol. Peste ea se adauga untul , smantana si se omogenizeaza usor. Dupa preferinta, in functie de cum dorim sa iasa crema de moale se mai poate adauga smantana.Mai intai cu lingura de lemn, dupa care se poate amesteca cu un tel pentru a face crema mai pufoasa. La final se adauga chimenul si praful de piper alb.  

Am folosit crema pe rondele de castravete. 

TIPS-URI

1

nu am mai folosit sarea pentru ca telemeaua este deja sarata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

alilianaa 1

03.01.2014, 20:31

Andreea e foarte buna. Multumesc

roxana_simona 1

04.01.2014, 01:05

super

alilianaa 1

04.01.2014, 15:16

Roxana, multumesc

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuci-aperitiv cu crema de branza si verdeata