Cremă de brânză cu mentă şi ton

de miki_a in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2015 | 4240 vizualizari

 

Un aperitiv simplu, rapid, uşor şi răcoros, numai bun pentru zilele de vară şi nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 250 g brânză proaspătă DELACO;
  • 2 conserve mici de ton în ulei de măsline;
  • 2-3 linguri cu smântână;
  • câteva frunze de mentă;
  • sare după gust.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremă de brânză cu mentă şi ton:

Într-un bol încăpător punem brânza si tonul (eu l-am pus cu tot cu ulei, dar dacă vreţi îl puteţi scurge de exces). Amestecăm şi dacă vi se pare compoziţia aspră putem adăuga smântână treptat. 

Spălăm menta si tocăm mărunt câteva frunzuliţe. Le presăm uşor pentru a stimula secreţia uleiurilor volatile.

Le amestecăm în cremă.

Potrivim gustul cu sare şi servim cu pâine şi salată.

 

 

TIPS-URI

1

Cu această cremă putem umple roşioare, bărcuţe de ardei, torturi aperitiv etc.

2

Folosiţi doar frunzuliţe de mentă (nu şi tulpini) în funcţie de gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de brânză cu mentă şi ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

delia64 1

05.09.2015, 09:56

am incercat si eu si tare buna este !!!

miki_a 1

05.09.2015, 10:39

Multumesc pentru incredere Delia! Ma bucur mult ca v-a placut!

mihaelar63 1

02.09.2017, 13:26

Suna incintant cu menta . Chiar am sa incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi evantai