Crema de branza de vaci

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 14 Feb 2015 | 5510 vizualizari

 

Mereu mi-a placut simpla crema de branza de vaci cu ardei gras sau ceapa verde. De data asta am facut niste tartine elegante cu aceasta crema minunata si sanatoasa.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr branza de vaci
  • putina sare, piper alb, putin chimen
  • o bucatica de ceapa razuita
  • 2 linguri smantana grasa
  • 2 pachete biscuiti integrali
  • ardei gras pentru decorare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza de vaci:

Intr-un vas amestecam branza de vaci , maruntita  cu sare, piper si chimen. Razuim putina ceapa si adaugam smantana grasa. Amestecam usor, pana devine o pasta cremoasa, dar nu foarte moale. 

Ungem tartinele cu crema rezultata si ornam cu fasii de ardei gras, verde sau rosu. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute pe suport de portocala