Crema de ciocolata Raffaello

de Miha in Dulciuri, 20 Ian 2012 | 10031 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g ciocolata alba
  • 200 g unt
  • 1 cutie lapte condensat indulcit (380 g)
  • 70 g nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ciocolata Raffaello:

Intocmai ca si surata ei mulatra :)) este destul de consistenta si nu o poti manca pe toata o data, asa ca sigur mai ramane si pentru vreo prajitura. ;)

Punem untul intr-un vas si-l topim la foc mic. Adaugam ciocolata alba rupta bucatele si omogenizam. Adaugam laptele condensat si amestecam bine bine. Dam deoparte, adaugam nuca de cocos si omogenizam.

Lasam sa se raceasca, punem in borcane si dam la frigider.

Compozitia este destul de moale, dar pana a doua zi, cand devine si mai buna, se intareste simtitor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ciocolata Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (63)

Miha 1

25.01.2012, 19:53

Hi hi... cam asa si eu cand mananc ciocolata.

VERONICA2607 1

19.03.2012, 19:18

tare buna crema asta

adela_64 1

14.10.2014, 13:36

Un vis de crema nu alta !

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortulet cu doua creme