Crema de hrean

de dantes in Conserve, 17 Sep 2015 | 11783 vizualizari

 

Foarte gustos servit cu ori-ce fel de carne

 

INGREDIENTE

  • 500 g radacina de hrean
  • 300 g smantana
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de hrean:

Hreanul se curata si se da pe razatoarea mica,se amesteca cu smantana,sarea si zaharul si se mixeaza bine pana devine o pasta omogena.Intr-un vas punem pe fund un prosop de bucatarie il umplem cu apa si asezam borcanele cu hrean si il punem la fiert pana cand clocoteste apa,oprim focul si lasam borcanele in vas pana se raceste apa.

TIPS-URI

1

Se pastreaza la rece si doua luni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de hrean" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]