Crema de ricotta cu arahide

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2017 | 2671 vizualizari

 

Daca va plac lactatele, aceasta reteta trebuie sa o incercati neaparat. Este o crema fina care poate fi folosita pentru a umple rosii, ardei sau castraveti si se poate servi pe un platou cu aperitive.
 
Aceasta crema tartinabila este ideala pentru a fi servita la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ricotta
  • 100 gr mascarpone
  • 1/2 ceapa sau 1 fir de ceapa verde
  • putin marar verde
  • sare
  • o mana de arahide (aprox 50gr)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de ricotta cu arahide:

Arahidele le-am tocat cu ajutorul unui cutit.

Ceapa am dat-o pe razatoarea mica.

Ricotta impreuna cu mascarponele si sarea le-am amestecat bine, gustati sa vedeti daca mai trebuie pusa sare. Adaugam ceapa razuita, arahidele tocate grosier si mararul verde tocat.

Omogenizam bine si aranjam intr-un bol sau punem in legume aceasta crema.

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate folosi branza de vaci, nu foarte uscata sau branza quark

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de ricotta cu arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Terina cu cascaval si carne de pui