Crema de zahar ars

de Panacris in Dulciuri, 5 Aug 2012 | 3730 vizualizari

COMENTARII (18)

mena29 1

05.08.2012, 22:06

Place mult!

Cris2711 1

05.08.2012, 22:07

super ti-a iesit,as papa si eu o portie

Bucataras Medi 1

05.08.2012, 22:08

preferata mea.

mirela0911 1

05.08.2012, 22:09

Ce mult imi place!

Bya Ralu 1

05.08.2012, 22:10

ce bun!si mie imi palcE:

diaconta 1

05.08.2012, 22:12

eu din asta n-am facut

laura_n 1

05.08.2012, 22:17

ce dor imi este..Cris, m-ai uns la inima cu desertul asta

MotanLaOale 1

05.08.2012, 22:18

RuxyRux 1

05.08.2012, 22:19

Foarte tare imi place, dar din pacate trebuie sa ma tin departe de ea

Panacris 1

05.08.2012, 22:21

Multumesc de aprecieri Bucatarasi!

Panacris 1

05.08.2012, 22:23

Dia, lasa ca m/ai "omorat" zilele astea cu ce buntatai ai facut Initial si mie mi s/a parut, destul de complicat, dar acu sincer prefer sa "arunc" o crema de zahar ars in cuptor decat sa prepar o prajitura.

Merisor 1

05.08.2012, 22:35

am facut si noi un pas, am fiert laptele maine restul, dar tot vreau de la tine o portie

Miha 1

05.08.2012, 23:25

tare buna e crema asta. Mai ales rece!

LUK 1

06.08.2012, 09:15

si mi eimi place

Rocsi 1

06.08.2012, 11:46

E asa buna si daca mai e si rece, merge de minune!

mamaieelena 1

06.08.2012, 17:05

buna rau

Sim0na 1

07.08.2012, 13:54

N-am mai facut de mult timp..

gaby_gabytza 1

07.08.2012, 16:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars