Crenvusti umpluti

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 5654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • crenvusti
  • cascaval
  • mustar
  • felii de sunculita
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crenvusti umpluti:

Crenvustii se taie in doua pe lungime, dar nu de tot, in partea de jos cele 2 jumatati vor ramane prinse.

Interiorul il ungem cu mustar, apoi il umplem cu fasii de cascaval. Cu o felie de sunculita taiata subtire prindem crenvusti-ul la mijloc, ca o panglica.

Ii aseazam intr-o forma termorezistenta si ii dam la cuptor la foc mediu spre mare, timp de 10 minute, pana se rumenesc putin si cascavalul se topeste.

Se servesc ca atare sau alaturi de o salata.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Crenvusti umpluti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

nadina73 1

12.04.2010, 14:58

grozava idei

Bunica 1

12.04.2010, 16:58

Aici ma bag si eu , nu numai copiii

mihaelar63 1

13.04.2010, 11:50

Gaby, Miha , ma-ti facut sa rad cu lacrimi ce frumoasa e viata voastra cu pitici , cele mai frumoase momente din viata .Imi amintesc de Andrei la acea varsta care-si deschidea larg bratele si-si dorea o pizza mare cat tavanul .

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-rulouri cu cremvursti