Creveti cu sparanghel si ciuperci sote

de Oana in Fructe de mare, 27 Apr 2009 | 10054 vizualizari

 

Un deliciu, o reteta extraordinara pregatita de Mihaela, prietena mea cea mai buna! Voi scrie eu reteta si data viitoare o astept pe ea sa ne incante cu retetele ei delicioase (daca nuuuu…emoticon cu un facalet in mana :)) )

 

INGREDIENTE

  • 500 g creveti cu codita (proaspeti sau congelati)
  • 500 g ciuperci champignion
  • o mana de sparanghel proaspat
  • o lingura cu unt
  • marar proaspat
  • cateva linguri cu coniac
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sparanghel si ciuperci sote:

Separat, se face un sos cu maioneza, usturoi si marar, sare si piper dupa gust, cu care se vor manca legumele si crevetii. Deja imi lasa gura apa

Crevetii se curata daca sunt proaspeti sau se dezgheata daca sunt congelati si se frig pe gratar. La sfarsit se stropesc cu cateva linguri de coniac si se condimenteaza.

Ciupercile se curata si se taie in patru, apoi se inabusesc intr-o lingura de unt, pana se inmoaie.

Sparanghelul se fierbe 4-5 minute in apa cu sare, apoi se pune in tigaia cu ciuperci si se soteaza si el cateva minute pe ambele parti.

Se aseaza frumos pe farfurie, se presara cu marar tocat si se servesc impreuna cu sosul de maioneza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sparanghel si ciuperci sote" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de creveti