Creveti saltati

de lilik in Fructe de mare, 14 Dec 2010 | 5595 vizualizari

 

sincer nu stiam sa le zic altfel,dar sunt f gustosi...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de creveti in crusta
  • cateva linguri de ulei de masline(6-7)

pt sos:

  • 7 linguri de ulei de masline
  • sucul de la 1 lamaie
  • 1 catel mai mare de usturoi
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti saltati:

spalam crevetii si ii lasam sa se scurga cateva minute.

pregatim sosul :

punem intr-un castronel uleiul,sucul de lamaie,usturoiul taiat feliutze si patrunjelul tocat  si batem bine cu o furculita pana se face ca o crema.

punem intr-o tigaie ulei la incins si punem crevetii pe care ii vom lasa cca 15 min saltindu-i(intorcandu-i )pe toate partile.

cand sunt gata stingem focul si turnam peste ei sosul.

amestecam si servim.

Sunt de preferat cei in crusta apoi fiecare ii curata ,deoarece isi pastreaza mai bine gustul,aroma.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti saltati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi cu usturoi verde - Gust și prospețime într-un preparat simplu, de sezon

ieri la 19:29

Tort cu mure si ciocolata

de oanapl 8

pe 26.04 la 22:27

Cartofi prăjiți cu ouă ochiuri - Rețeta îmbunătățită și gustoasă

pe 25.04 la 09:05

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 25.04 la 08:41

 Noodles cu porc și legume – Rețeta savuroasă și rapidă

pe 25.04 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici Saint Jacques cu usturoi, ghimbir si sos de soia