Creveti trasi in unt si usturoi

de love_cherry in Fructe de mare, 12 Ian 2013 | 8602 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300-400 gr creveti proaspeti
  • 50 gr unt
  • 4-5 graunte de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti trasi in unt si usturoi:

Se curata crevetii,si li se indeparteaza capul si piciorusele.Punem in tigaie untul,apoi usturoiul tocat marunt.Adaugam dupa aprox.1-2 min crevetii si restul condimentelor.Se pune capacul tigaii si se lasa in jur de 5 min.Se decrusteaza si se servesc.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti trasi in unt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Arc de creveti cu orez basmati