Croissant cu ciocolata

de Denissa in Prajituri, 17 Ian 2013 | 8122 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 200 gr ciocolata (cu lapte, amaruie)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Croissant cu ciocolata:

Aluatul foietaj se dezgheata in frigider.

Se intinde pe masa de lucru si se taie in forma de triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune ciocolata maruntita (circa 1 lingurita).

Se coc in cuptorul preincalzit pana devin aurii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Croissant cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

ieri la 10:06

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nuci umplute