Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte

de -tony- in Fructe de mare, 15 Dec 2012 | 4253 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru sos vongole :

  • 1/2 ceapa
  • 250 gr vongole congelate
  • suc de rosii cu pulpa
  • 10 masline negre fara simburi
  • sare,piper
  • busuioc

4 cartofi mari

8 oua

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte:

Se dezgheata vongolele.

Intr-o tigaie calim ceapa si adaugam vongolele.

Lasam in jur de 5 minute,adaugam sucul de rosii,maslinele si lasam sa scada putin sosul.

Separat curatam cartofii de coaja,ii dam prin razatoare,ii presaram cu sare si ii lasam sa e scurga de apa.

Dupa aceea ii amestecam cu 2 oua batute.

Facem cuiburi si le prajim in ulei incins.

Ouale le fierbem pentru circa 10 minute.

Cind sunt gata le decojim si le taiem pe fiecare in patru.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuiburi de cartofi cu sos de vongole si oua fierte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]