Cum se fierbe porumbul

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2012 | 4997 vizualizari

 

Cum se fierbe porumbul. Cel mai bun porumb e cel in lapte,se probeaza un bob de porumb,iar daca iese o zeama alba asemanatoare a laptelui este perfect

 

INGREDIENTE

  • 3 stiuleti de porumb
  • apa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cum se fierbe porumbul:

. Se curata fiecare stiulete de panuse si de matase. Se pastreaza cateva panuse pentru a pune intr-o oala pe fund, se aseaza porumbul rupt in doua, se acopera cu alte frunze de panuse si se umple cu apa cat sa acopere. Se pune si un capac si se lasa la foc mic, cca 1 ora. La sfarsit se adauga si sare. Se serveste cald cu sare

Daca ti-a placut reteta noastra "Cum se fierbe porumbul" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

gaby_gabytza 1

29.06.2012, 09:46

Delicios

Sim0na 1

29.06.2012, 09:50

Si mie-mi plac tot ce-i foarte cruzi.. Mi-am facut pofta anul asta.

Bya Ralu 1

29.06.2012, 13:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]