Am primit aceste cosulete de hartie de la draga de Laura si normal ca imediat a trebuit sa fac ceva bun sa vi le arat si voua :)
Mixam ouale intregi cu un varf de sare pana se deschid la culoare, adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam inca 3-4 minute. Turnam untul topit caldut si apoi cafeaua, mixand dupa fiecare. La final incorporam faina amestecata cu praful de copt. Asezam hartiile pentru briose in tava speciala pentru briose si umplem egal fiecare forma.
Dam tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de aprox 25 minute. Facem testul cu scobitoarea. Scoatem din cuptor si lasam la racit.
Crema:
Mixam frisca pana obtinem consistenta dorita.
Intr-o canita amestecam bine cafeaua nes cu zaharul pudra si cu apa fierbinte. Turnam peste frisca si mixam.
Cu spritul pentru ornat imbracam frumos fiecare cupcake cu un strat generos de crema.
1
Puteti inlocui crema de frisca cu o crema de unt si cafea