Cus-Cus

de rodicamaria in Mancaruri de post, 17 Dec 2011 | 11629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g paste fainoase tip cus-cus
  • 1 morcov dat pe razatoarea mare
  • 100 g ciuperci din conseva taiate marunt
  • 1 lingurita ardei kapia de la borcan
  • 1 ceapa mica
  • apa
  • ulei
  • sare
  • marar
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-Cus:

Cus-cus se caleste in putin ulei si se da deoparte.

Ceapa si morcovul se calesc in putin ulei,in alt vas, apoi se adauga un pahar cu apa,sare ,piper si se fierbe ,cu capacul pe oala,pana cand morcovul este aproape fiert.

Apoi se adauga cus-cus-ul ,ardeiul kapia si ciupercile si se mai fiebe,atata timp conform instructiunilor de pe ambalajul pastelor cus-cus.Daca mai este nevoie se mai adauga apa.

La sfarsit se pune mararul si se lasa oala acoperita cu capacul 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-Cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci cu cus-cus