Cus-cus cu legume

de PurpleM in Mancaruri de legume, 11 Oct 2010 | 10289 vizualizari

 

Hranitor si colorat!

 

INGREDIENTE

  • 150 grame de cus-cus
  • 150 grame de mix de legume congelate
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • mirodenii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu legume:

Se pune cus-cus-ul la fiert circa 10 minute (se gasteste in comert si este foarte ieftin). Se pun legumele la calit in uleiul incins. Dupa ce s-au calit putin adaugati o canuta de apa peste ele apoi le puneti un capac ca sa se fiarba. Se scurge cus-cus-ul si se adauga peste legume. Se condimenteaza dupa gust cu delikat si piper. Se serveste cald.

TIPS-URI

1

Pentru ca cus-cus-ul sa nu se lipeasca este indicat sa se puna sare si putin ulei in apa in care fierbe.

2

Daca vreti ca legumele sa fie mai crocante, tineti-le mai putin la fiert.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecel