Cus-cus cu nuci si pesmet

de MotanLaOale in Paste, 11 Oct 2015 | 5259 vizualizari

 

Vazut la madi-marin. Bun bun.

 

INGREDIENTE

  • 200g cus-cus
  • 150g nuci
  • 3 linguri pesmet
  • coaja rasa de la o lamaie
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 2 linguri ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu nuci si pesmet:

Cus-cus-ul se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj.

Nucile se macina fin.

Cus-cus-ul fiert se scurga bine de apa si se amesteca cu uleiul.

Se incorporeaza nucile macinate.

Se adauga si celelalte ingrediente si se omogenizeaza.

Sunt foarte bune calde si reci.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu nuci si pesmet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pilaf gustos cu ciuperci - Rețeta simplă de post

ieri la 09:05

Prăjitura cu ciocolată și fulgi de porumb - Deliciu însiropat și cu o crustă crocantă

ieri la 07:58

Papanași pufoși cu dulceață și smântână

pe 16.12 la 10:37

Cremă fiartă de ciocolată - Rețeta ideală pentru prăjituri și alte deserturi

pe 16.12 la 06:26

Piept de porc la cuptor - Suculent și savuros

pe 15.12 la 11:02

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]