Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui

de aziz in Pui, 9 Mar 2011 | 7571 vizualizari

 

daca scoatem carnita poate fi o mincare de post excelenta...

 

INGREDIENTE

  • 2 buc sfecla marisoare
  • un pachet cuscus
  • un piept pui fiert
  • patrunjel verde
  • lamaie
  • sare piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui:

se taie partea cu frunze a sfeclei si se impacheteaza in folie de aluminiu, apoi se da la cuptor pina poti baga o scobitoare foarte usor in ea, asta inseamna cam 45 minute, apoi se scoate si se curata de pielita se taie dupa preferinta. Se sareaza, pipereaza. Adaugam sucul de lamaie, iar cui ii place si o lingura doua de ulei de care doriti. Se adauga si patrunjel tocat. Cucscus-ul se face dupa instructiunile de pe plic iar pieptul de pui fiert in apa cu legume si sare .pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuscus cu sfecla rosie si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cus cus cu pui si legume