Da iarasi biscuiti crinkles:) Dupat retetele cu ciocolata si lamaie va propun o varianta cu cafea.
Foarte rapid de facit si va asigur ca sunt deliciosi, preferatii mei cei cu cafea :)
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/biscuiti-crinkles-cu-cafea.html
Amestecati zaharul pudra cu faina de migdale.
Diluati cafeaua amestecand-o cu oul.
Adaugati zaharul cu faina de migdale.
Amestecati totul si dati la rece timp de 20 minute.
Incalziti cuptorul la 160°C.
Luam cate o lingurita din compozitie si modelam o bila pe care o vom tavali prin zaharul pudra.
Asezam fiecare bila in tava, pe o hartie de copt, la distanta una de alta.
Puneti tava la rece timp de 15 minute.
Dam la cuptor timp de 20 minute.
Lasati sa se raceasca complet. Serviti !
1
15- 22 crinkles depinde de marimea facuta