Desert briose cu faina integrala

de katty in Dulciuri, 18 Apr 2021 | 6256 vizualizari

 

Briosele sunt, dupa mine, cel mai simplu desert pe care il puteti face cand va grabiti si aveti chef de ceva dulce.
Am descoperit de curand dulciuri mai sanatoase cu faina de cocos si am inlocuit zaharul cu zahar brun melasa nerafinat. Am aruncat si niste merisoare care stateau cuminti in congelator si am obtinut niste mici bijuterii delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 120 gr faina integrala
  • 30 gr faina de cocos
  • 30 gr fulgi de cocos
  • 100 gr zahar brun melasa nerafinat
  • 1 plic praf de copt
  • 125 ml lapte
  • 80 ml ulei
  • 1 ou
  • un praf de sare
  • vanilie
  • merisoare congelate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu faina integrala:

Punem intr-un castron ingredientele uscate. Adaugam oul, laptele si uleiul. Amestecam cu o lingura de lemn.

Punem cu ajutorul unei linguri compozitia in 12 forme de briose.

Presaram deasupra merisoarele congelate.

Dam forma la cuptor la 170  de grade pana se  rumenesc usor(cam 25-30 de minute).

Scoatem tava din cuptor. Scoatem briosele si le lasam sa se raceasca pe un gratar.  

TIPS-URI

1

puteti inlocui faina de cocos cu 120 gr faina alba

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu faina integrala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]