Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra

de Valclaudia in Prajituri, 25 Oct 2014 | 17027 vizualizari

 

N-am cuvinte sa va descriu textura lor.... Poate gasiti voi, dupa ce le preparati! Sunt cele mai bune briose gustate de mine vreodata...

 

INGREDIENTE

  • 3 pahare faina
  • 1 si 1/2 pahar zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 pahar seminte de in
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • un praf de sare
  • 2 lingurite otet de mere
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar apa minerala
  • 1 pahar must de struguri
  • 100 gr ciocolata amaruie (de post)
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra:

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, sarea, praful de cacao si semintele de in.

Apoi adaugam ingredientele lichide: uleiul, apa minerala, mustul si otetul de mere.

Mixam totul foarte bine, cca 10 minute.

Preincalzim cuptorul la 175 grade,

Asezam in tava formele de silicon, apoi hartiutele de briose.

Umplem fiecare forma (cam 3/4 din capacitate), presaram ciocolata taiata bucatele si dam tava la copt pana se umfla briosele si trec testul scobitorii.

Lasam la racit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu foi de zahar ars si crema de gris