Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra

de Valclaudia in Prajituri, 25 Oct 2014 | 17598 vizualizari

 

N-am cuvinte sa va descriu textura lor.... Poate gasiti voi, dupa ce le preparati! Sunt cele mai bune briose gustate de mine vreodata...

 

INGREDIENTE

  • 3 pahare faina
  • 1 si 1/2 pahar zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 pahar seminte de in
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lingurite bicarbonat de sodiu
  • un praf de sare
  • 2 lingurite otet de mere
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar apa minerala
  • 1 pahar must de struguri
  • 100 gr ciocolata amaruie (de post)
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra:

Intr-un vas amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt, bicarbonatul, zaharul, sarea, praful de cacao si semintele de in.

Apoi adaugam ingredientele lichide: uleiul, apa minerala, mustul si otetul de mere.

Mixam totul foarte bine, cca 10 minute.

Preincalzim cuptorul la 175 grade,

Asezam in tava formele de silicon, apoi hartiutele de briose.

Umplem fiecare forma (cam 3/4 din capacitate), presaram ciocolata taiata bucatele si dam tava la copt pana se umfla briosele si trec testul scobitorii.

Lasam la racit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose de post cu must, in si ciocolata neagra" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de post cu stafide si fulgi de migdale