Desert chec de post cu cacao si nuci

de deyutzky in Dulciuri, 11 Mar 2020 | 4784 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte de migdale(eu am folosit o cana de 250ml)
  • 1/2 cana de ulei
  • 1 cana zahar brun
  • 2 cani faina
  • 2 linguri cacao
  • 2 lingurite praf de copt
  • 1 lingurita esenta de rom
  • 1 cana nuca tocata
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert chec de post cu cacao si nuci:

Amestecam intr-un bol laptele, uleiul si zaharul. Amestecam bine cu un tel pana cand zaharul se topeste.

Adaugam faina, cacaua si praful de copt si amestecam bine sa nu ramana cocoloase.

La final adaugam esenta de rom si nucile si amestecam cu o lingura.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si rasturnam compozitia.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C (foc mediu) si coacem aprox. 40-50 min.

Verificati cu o scobitoare daca checul este gata.

Va doresc Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert chec de post cu cacao si nuci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]