Desert cheesecake cu capsuni

de Codrutaz in Dulciuri, 1 Ian 2021 | 2181 vizualizari

 

Retete festive de iarna

 

INGREDIENTE

  •  Blat biscuiti:
  • 200 g biscuiți digestivi mărunțiți
  • 100 g unt topit
  • 10 linguri lapte
  • Strat 1:
  • 400 g capsuni congelate
  • 200 g zahăr
  • 1 plic gelatină foi
  • 400 g crema brânză
    200  g smântână pentru frișcă
  • Esență vanilie
  • Strat 2:
  • 200 g căpșuni congelate
  • 100 g zahăr
  • 1 plic gelatina
Portii: 16
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu capsuni:

Blat biscuiți: biscuiții se amestecă cu untul topit si laptele. Se presează în tavă cu ajutorul unui pahar.

Strat1: se hidratează gelatina. Căpșunile și zahărul se fierb pe foc până se îngroașă puțin (10-15 minute).

Se ia de pe foc și se adaugă foile de gelatină hidratate și esența de vanilie. Se lasă la răcit. După ce ajunge la temperatura camerei se mizează smântână pentru frișcă și crema de brânză. Se adaugă gemul de căpșuni și se pune peste stratul de biscuiți. Se bagă la congelator până pregătim al doilea strat.

Strat2: se hidratează gelatina conform informațiilor de pe ambalaj. Se fierb căpșunile cu zahărul câteva minute dupa care se pasează compoziția cu un blander. Se dă prin sită toata compoziția. La final se adaugă gelatina preparată conform informațiilor de pe ambalaj. Se pune peste stratul 2 si se da tortul 12 ore la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]