Desert cheesecake cu ciocolata

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 14 Apr 2019 | 3762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g biscuiti
  • 1 lingura cacao
  • 70 g unt
  • 1 kg branza dulce de vaci
  • 4 oua
  • 2 linguri amidon
  • o cutie mica smantana grasa(25% grasime)
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g crema de ciocolata
  • 150 g ciocolata cu lapte
  • 2-3 linguri de lapte dulce
  • napolitane, bomboane de ciocolata pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu ciocolata:

Am macinat biscuitii, i-am amestecat cu untul topit si o lingura de cacao. Am asezat amestecul de biscuiti intr-o forma rotunda de tort cu inel detasabil. Am introdus forma la rece.

Am mixat ouale cu zaharul pudra( daca va place mai dulce mariti cantitatea de zahar), am adaugat branza si smantana si apoi amidonul.

Am impartit compozitia in doua si in una am adaugat crema de ciocolata( eu am folosit fineti).

Am pus compozitia de branza peste baza de biscuiti, apoi compozitia de branza cu ciocolata si am introdus vasul la cuptor la foc mediu pentru cca 60 minute.

Am topit  la microunde150 g ciocolata cu lapte cu cateva linguri de lapte si am distribuit peste cheesecake.Peste ciocolata am aruncat napolitane maruntite si bomboane de ciocolata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca cu blat de mac si cocos, crema de vanilia si glazura de ciocolata