Un cheesecake la rece foarte cremos. Inspirat de la Anyta Cooking.
Am macinat biscuitii, i-am amestecat cu cacaua si apoi cu untul topit. Am asezat aceasta compozitie intr-o forma rotunda cu peretii detasabili. Am presat usor compozitia de biscuiti si am introdus forma la rece.
Am maruntit batoanele de napolitane Kinder, am topit ciocolata (eu nu am avut 250 g ciocolata kinder si am completat cu ciocolata cu lapte).
Intr-un bol am mixat crema de branza cu smantana si zaharul pudra (data viitoare voi renunta la zahar). Din aceasta compozitie am oprit cateva linguri pe care le-am folosit la ornat, iar in restul am adaugat ciocolata topita si batoanele Kinder maruntite.
Am pus aceasta compozitie in tava peste stratul de biscuiti si am introdus la rece. Ar trebui sa stea la rece cel putin o ora.
Am ornat cu ciocolata, crema de branza oprita si batoane Kinder.