Desert cornulete fragede cu gem

de diana_k in Dulciuri, 12 Mar 2013 | 58808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 300 g faina
  • 4 linguri vin rosu
  • 1 ou
  • 2 linguri de smantana

In plus:

  • 50 g unt pentru uns
  • 1 borcan mic dulceata de visine
  • zahar pudra vanilat pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete fragede cu gem:

Se framanta un aluat din toate ingredientele si se da la rece o ora.
Se intinde o foaie subtire se unge cu untul moale si se impatureste de trei ori. Se da la rece 30 de minute.
Se intinde aluatul cu atentie pentru a nu strica straturile, se taie in patrate de 7/7cm, se ung cu dulceata apoi se ruleaza.
Se coc cornuletele 30 de minute la 180 de grade.
Se tavalesc prin zahar pudra cand sunt calde.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete fragede cu gem" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]