Desert cu branza

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 15 Dec 2013 | 3115 vizualizari

 

Ideea, dupa cum stiti, poate, unii dintre voi, a fost o cu totul alta. Insa, cum nu am respectat nici pasii, nici ingredientele, planul initial s=a pierdut pe parcurs. Motivul pentru care am ales sa postez reteta, desi nu arata deloc grozav, a fost faptul ca in ciuda aspectului, a iesit foarte gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • o cutie cu Ceva fin cremos - branza cu smantana
  • o cutie cu Ceva fin pufos - branza cu smantana
  • o mana de stafide aurii
  • sucul de la 2 portocale
  • 4 oua mari
  • 3-4 linguri cu zahar
  • optional: dulceata pentru servit
  • un cub de unt pentru uns forma
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu branza:

Albusurile le mixam impreuna cu zaharul pana ce obtinem o spuma densa, cremoasa.

Adaugam apoi crema de branza si galbenusurile, sucul de portocala si stafidele. Omogenizam compozitia si o turnam apoi in formele unse cu unt (la temperatura camerei).

Le asezam in cuptor si le coacem pana ce se rumenesc frumos.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sa nu deschideti, da' sa NU!, usa cuptorului, pana ce nu opriti focul.

2

Se raceste treptat in cuptor, cu usa intredeschisa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat, cu ricotta si merisoare