Desert cu caramel

de gaby_gabytza in Dulciuri, 11 Apr 2013 | 3660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 ml mascarpone
  • 150 ml frisca
  • crema caramel
  • 100 g zahar
  • 40 g unt
  • 140 ml frisca
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu caramel:

Intr-un ibric caramelizam zaharul.Dam focul incet si adaugam untul si 100 ml frisca repede peste.Amestecam usor cu o lingura de lemn cca 6 minute cat sa se incorporeze bine totul.Lasam sa se raceasca dupa care adaugam restul de frisca si le mixam pana ajunge la consistenta de caramel.

Luam frisca si o mixam putin pana devine pufoasa

Incepem aranjarea in pahar:frisca-caramel-mascarpone-caramel si la final frisca.

Eu am decorat deasupra cu caramel usor cu ajutorul unei linguri 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Islere cu fistic și cremă ciocofistichie

ieri la 10:34

Mâncare de mazăre cu pui - Gustoasă și sățioasă

ieri la 09:35

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

pe 10.02 la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

pe 10.02 la 11:10

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Felii de cozonac cu sos de caramel sărat și înghețată