Desert cu iaurt, piersici si biscuiti

de madi_marin in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 12028 vizualizari

 

Reteta din revista ,,Click pentru femei,,.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt de baut
  • 1 borcan compot de piersici jumatati decojite
  • 150 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 3 pliculete de gelatina
  • 4 biscuiti petit beurre
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu iaurt, piersici si biscuiti:

Gelatina se pune la inmuiat in siropul din conserva, apoi se pune pentru scurt timp la foc mic pana se dizolva, fara sa fiarba. Se da deoparte.

Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra si esenta de vanilie.

Se pregatesc 4 forme pe fundul carora se pun bucati de piersica. Se toarna deasupra fiecarei bucati gelatina cat sa o acopere, apoi se dau formele pentru cateva minute la congelator. Apoi se scot si se toarna deasupra lor un strat de iaurt amestecat cu gelatina, se pune cate un biscuite pe mijlocul fiecarei forme si in jurul lui bucatele de piersica. Se dau iar la congelator pentru cateva minute pana se incheaga stratul. Se scot din nou si se toarna ultimul strat de iaurt. De data asta se dau la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu iaurt, piersici si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salam de biscuiţi, reţetă clasica