Desert cu mure

de mena29 in Dulciuri, 9 Aug 2010 | 5234 vizualizari

 

Va invit la o portie pe toti :*:*:*

 

INGREDIENTE

  • Pentru bezele:
  • 4 albusuri;
  • 220g zahar fin;
  • 1/4 lingurita praf de copt  
  • Pentru crema:
  • 250g mascarpone;
  • 220ml frisca lichida sau smantana pentru frisca;
  • 200-300g mure
  • 1 lingura zahar pudra;
  • esenta de vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu mure:

Pornim cuptorul si tapetam o tava cu hartie de copt.Batem albusurile spuma,adaugam zaharul treptat si praful de copt.Spuma astfel obtinuta o impartim in gramajoare pe hartia de copt.Le coacem la foc mic40 minute,cu usa cuptorului intredeschisa.

Mixam bine frisca lichida,adaugam mascarpone,fructele,zaharul si vanilia.Unim bezelele cu acest amestec,peste bezeaua de deasupra mai punem o lingura de crema si ornam cu mure.Pofta buna!

TIPS-URI

1

Luam bezelele de pe hartie numai dupa ce s-au racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]