Am plecat de la ideea unui cupcake tiramisu si am ajuns la un cupcake superaromat cu cafea.
La final am decorat cu produse de la Dr. Oetker si arata senzational. Incearca si tu reteta.
Umplutura:
Pentru aluatul de briose se amesteca la robot untul moale cu ouale si se cerne zaharul pudra, pana amestecul devine omogen si cremos. Se cerne faina cu praful de copt si bicarbonatul. Se adauga coaja de portocala si esenta de cafea. Se mixeaza totul bine 2 minute.
Se asaza hartiutele de briose in tava si se pun cate doua linguri de aluat in fiecare forma.
Se coc la 170 grade pentru 20 de minute. Se lasa apoi la racit.
Se scobeste mijlocul cu ajutorul unei ustensile de scos cotoare de mere.
Umplutura: Se bate bine smantana pana se intareste, se adauga zaharul si apoi esenta de cafea. Se umplu briosele cu frisca aromata cu cafea si apoi se orneaza.
Poti folosi oricare dintre ornamentele pentru prajituri Dr Oetker.
Atentie!
Va amintim ca a inceput concursul de retete din cadrul campaniei "Bucuria de a imparti ceva bun" . Pentru runda 1 am pregatit o reteta de cupcakes cu ingrediente pentru prajituri Dr. Oetker. Prepara reteta ta de cupcakes alaturi de ingredientele Dr. Oetker folosite, posteaza pe pagina ta de facebook alaturi de #impartecevabun si #cupcakescunumeblog si intri in concurs. Castiga cine strange cele mai multe like-uri pana la data de 11 martie.
Afla care este premiul! -->> http://horecaschool.ro/detalii-curs/curs-macarons-madness-2018-04-28
1
foloseste neaparat unt la temperatura camerei.