Desert cupcakes tiramisu

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 8 Ian 2019 | 4030 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 4 linguri iaurt
  • 400 ml lapte
  • 125 ml ulei
  • 125 g unt moale
  • 450 g faina
  • 2 lingurite praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 pliculete ness
  • 200 ml apa
  • 2-3 lingurite zahar
  • 400 g crema de branza
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • 3-4 linguri de zahar
  • chipsuri de ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cupcakes tiramisu:

Pentru cupcakes mixam spuma ouale cu zaharul si praful de sare. Adaugam untul moale, uleiul, iaurtul mixand in continuare.

Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, apoi lapte, din nou faina, apoi lapte, apoi faina.

 Punem hartiute in tava de briose si le umplem trei sferturi. Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 20-25 de minute, pana se rumenesc usor. Facem si testul cu scobitoerea pentru a verifica daca s-au copt. Lasam briosele sa se raceasca.

Amestecam apa calduta cu ness-ul si zahar dupa gust.

Pentru crema mixam crema de branza cu smantana pentru frisca si zahar pudra dupa gust.

Dupa ce s-au racit, decupam mijlocul fiecareia, le insiropam cu ness, apoi indesam miezul scos. Punem crema intr-un pos si ornam briosele. Le decoram cu ness si chipsuri de ciocolata.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cupcakes tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Tosca cu blat de mac si cocos, crema de vanilia si glazura de ciocolata