Desert de vara

de danaioana in Dulciuri, 15 Aug 2012 | 5320 vizualizari

 

inca ceva bun( mousse de pepene galben cu piscoturi si frisca

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pepene galben aprox. 1 kg
  • 2 plicuri gelatina
  • 150 ml apa pentru dizorvat gelatinca
  • 37 g zahar
  • 40 piscoturi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de vara:

Pepenele taiat cubulete se pune in blender pana se face o pasta se adauga zaharul si gelatina care a fost lasata la inmuiat in apa rece. Amestecul obtinut se lasa cam 30 minute sau chiar o ora la frigider.

Dupa ce pasta s-a ingrosat putin pregatim 5 boluri si punem pe margine piscoturi (vom folosi cate 4 piscoturi pentru fiecere bol, rupem piscoturile in jumatate si le asezam cu grija), dupa punem mouss-ul de pepene si pe deasupra frisca

TIPS-URI

1

eu am inmuiat piscoturile in sucul de pepene rosu http://www.bucataras.ro/retete/bautura-racoritoare-de-pepene-35236.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cupe cu crema de iaurt, capsune si piscoturi