Desert de vara

de danaioana in Dulciuri, 15 Aug 2012 | 5777 vizualizari

 

inca ceva bun( mousse de pepene galben cu piscoturi si frisca

 

INGREDIENTE

  • 1/2 pepene galben aprox. 1 kg
  • 2 plicuri gelatina
  • 150 ml apa pentru dizorvat gelatinca
  • 37 g zahar
  • 40 piscoturi
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert de vara:

Pepenele taiat cubulete se pune in blender pana se face o pasta se adauga zaharul si gelatina care a fost lasata la inmuiat in apa rece. Amestecul obtinut se lasa cam 30 minute sau chiar o ora la frigider.

Dupa ce pasta s-a ingrosat putin pregatim 5 boluri si punem pe margine piscoturi (vom folosi cate 4 piscoturi pentru fiecere bol, rupem piscoturile in jumatate si le asezam cu grija), dupa punem mouss-ul de pepene si pe deasupra frisca

TIPS-URI

1

eu am inmuiat piscoturile in sucul de pepene rosu http://www.bucataras.ro/retete/bautura-racoritoare-de-pepene-35236.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]