Desert foietaj cu frisca

de Lau in Dulciuri, 14 Apr 2020 | 2378 vizualizari

 

Un desert rapid si delicios

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj
  • 100 ml frisca
  • 100 ml smantana de tara
  • esenta de vanilie
  • 2 linguri cacao
  • fructe
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert foietaj cu frisca:

Aluatul dezghetat la temperatura cemerei (eu prefer sa il scot de cu seara si sa il las in frigider)

Il intindem putin cu sucitorul si cu ajutorul unei forme de frusecuri decupam formele (eu am ales inima)

Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, le intepam cu furculita si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos.

Intre timp mixam frisca cu smantana si esenta de vanilie.

Impartim in 2, adaugam cacaua intr-una si amestecam pana ce se omogenizeaza.

Pe un platou asezam formele de aluat racite, cu ajutorul unui posh facem moturi si adaugam fructe, adaugam deasupra o forma de inima.

Le pudram cu zahar sau le decoram cu ciocolata, dam la rece 30 min inainte sa servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert foietaj cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Savarine