Desert fursecuri cu fulgi de ovaz fara zahar

de lucy2002 in Dulciuri, 7 Iul 2019 | 6158 vizualizari

 

Am vazut aceasta reteta la Jamila si tare mult mi-a placut, asa ca, m-am apucat de treaba si sincer nu imi pare rau ca am probat-o. Am schimbat ingredientele pe ici colo, am pus miez de nuca maruntit si esenta de rom si au iesit niste fursecuri super bune.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr faina integrala
  • 100 gr fulgi de ovaz
  • 100 gr xylitol
  • 100 gr miez de nuca
  • 50 ml lapte
  • 30 gr unt topit
  • 10 gr praf de copt
  • 1 ou
  • esenta de rom
  • un praf de sare
Portii: 25
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu fulgi de ovaz fara zahar:

Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, fulgii de ovaz, indulcitorul (xylitol) praful de sare, adaugam laptele, oul, untul topit si la urma miezul de nuca tocat marunt. Toate aceste ingrediente le amestecam cu o lingura.

Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt si formam aceste fursecuri cu ajutorul unei linguri mici de inghetata sau cu doua lingurite mici. Fursecurile trebuie sa fie de aceiasi marime sa se coaca uniform si in acelasi timp.

Introducem tava in cuptorul preincalzit la o temperatura de 160 grade C, pentru 12-15 minute. Daca le doriti crocante, puteti mari timpul de coacere cu 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu fulgi de ovaz fara zahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu migdale si ciocolata pentru Craciun