Desert fursecuri cu rom si cacao

de katty in Dulciuri, 18 Noi 2017 | 3694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 + 2/3 cana faina alba+pentru blat
  • 1 plic praf de copt
  • un praf de sare
  • 1 pachet unt 65%grasime
  • 3/4 cana zahar pudra
  • 1 ou
  • 1 lingura rom
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura lapte
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu rom si cacao:

Cernem faina intr-un castron. Facem o adancitura in mijloc in care punem toate ingredientele, mai putin laptele si cacaua. Framantam un aluat nelipicios pe care il impartim in doua parti.

Amestecam cacaua cu laptele si framantam cu o parte din aluat. Intindem aluatul alb sub forma de sul cu o lungime de aproximativ 30 cm, iar aluatul  cu cacao, sub forma de dreptunghi cu lungimea de 30 cm. Pensulam dreptunghiul cu apa, asezam sulul alb la  margine si rulam. Punem sulul pe un blat de lemn, il acoperim cu folie de plastic si il dam la frigider pentru cel putin 30 de minute.

Scoatem sulul pe un blat de lemn infainat si il taiem rondele de 1/2 cm. Asezam rondelele  intr-o tava pe hartie de copt si dam tava la cuptor pana incep sa se rumeneasca usor. Scoatem tava si lasam fursecurile sa se raceasca inainte de a le scoate din tava.

Daca vrem fursecuri mai mici,facem 2 suluri mai subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu rom si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake