Desert Islere

de Mitinita in Dulciuri, 26 Feb 2019 | 3634 vizualizari

 

Fursecuri delicioase si fragede.

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 1 ou
  • 4 linguri smantana
  • 1 lingurita suc de lamaie
  • 1 zahar vanilat
  • 1 lingurita praf de copt
  • 500 g faina
  • Pentru crema:
  • 200 g unt 82%
  • 200 g zahar pudra
  • 3 lingurite cacao
  • Pentru decor:
  • glazura ciocolata neagra Dr Oetker
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Islere:

Untul se mixeaza cu oul, se adauga treptat smantana, sucul de lamaie si zaharul vanilat.

Se adauga faina si praful de copt si se mixeaza pana cand se obtine un aluat omogen.

Se intinde o foaie de aluat de aproximativ jumatate de cm grosime si se taie cercuri de marime egala cu ajutorul unui pahar rotund sau cu un decupator de fursecuri.

Se pun pe foaia de copt, in tava si se dau la cuptor la 180 de grade pana incep sa se rumeneasca.

Se scot si se lasa sa se raceasca pe un gratar.

Crema

Untul se mixeaza cu zaharul, apoi se adauga cacaua.

Glazura

Se pune intr-o oala apa la fiert si cand s-a infierbantat se introduce glazura de ciocolata neagra Dr Oetker.

Se tine pe foc pana cand se topeste ciocolata.

Asamblare 

Se iau cate doua fursecuri si le lipesc cu crema de unt.

Se aplica glazura de ciocolata si se lasa sa se intareasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Islere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu visine si crema cu cocos si lamaie, de post