Desert mini croissante cu ciocolata

de CameliaR in Dulciuri, 18 Mai 2017 | 6281 vizualizari

 

Reteta pentru picnic
Sunt mici, pufoase si foarte gustoase! 

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj
  • 100 g ciocolata cu lapte
  • 1 ou
  • zahar pudra vanilat (optional)
Portii: 17
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini croissante cu ciocolata:

Rupem ciocolata in bucatele mici, apoi o topim la bain-marie.

Aluatul de foietaj se decongeleaza, iar apoi se asaza pe masa de lucru pe care am presarat-o cu putina faina. Intindem putin aluatul. Taiem aluatul in triunghiuri isoscele.

Cu o pensula, intindem ciocolata topita pe fiecare triunghi. Rulam triunghiurile spre varf. Varful trebuie sa se afle intotdeauna sub croissant, astfel riscam sa se desprinda in timpul coacerii.

Tapetam o tava cu hartie de copt, apoi asezam croissantele. Batem oul bine. Ungem usor croissantele cu ou.

Le introducem in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, timp de 20 de minute sau pana s-au rumenit frumos. Le puteti pudra cu zahar, daca doriti. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini croissante cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Japanese Cheesecake - Prajitura japoneza cu branza