Desert mini pascute cu urda si merisoare

de Lau in Dulciuri, 25 Mar 2018 | 5913 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat
  • 250 g faina
  • 100 g zahar
  • 130 g unt
  • 1 galbenus
  • 1 ou intreg
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • un praf de sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • 250 g urda de vaca
  • 150 g zahar
  • 3 oua
  • 1/2 plic de budinca vanilie
  • 50 g merisoare
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mini pascute cu urda si merisoare:

Aluat-intr-un bol cernem faina, o amestecam cu zaharul, sarea, facem o adancitura adaugam oul batut cu galbenus, esenta de vanilie, bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

Adaugam untul taiat cubulete si incepem sa framantam un aluat omogen. Il invelim in folie alimentara si dam la rece 15 minute.

Intindem aluatul pe masa infainata, decupam cercuri mai mari decat formele in care vom coace pascutele.

Asezam aluatul in forme, apasand usor pe margine.

Intr-un castron/bol batem ouale cu zaharul, adaugam branza, omogenizam si adaugam esenta de rom, budinca de vanilie, merisoarele si omogenizam bine.

Adaugam umplutura in tava si dam la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos, cam 30-35 minute la 180 grade.

Le pudram cu zahar pudra si lasam sa se raceasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mini pascute cu urda si merisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]