Desert negresa

de Studenta_la_cratita in Prajituri, 12 Mar 2018 | 3692 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet unt (200 g)
  • 2 pahare zahar (200 g)
  • 150 g faina
  • 3 oua
  • 1 mana de nuci
  • 1/2 pahar lapte
  • 1 lingurita bicarbonat/amoniac
  • 50 g cacao
  • 1 pachet glazura Dr Oetker
  • fulgi de cocos
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa:

Untul, laptele, zaharul si cacaua se pun la foc pana cand se leaga compozitia. Dupa ce s-a racit, se pun galbenusurile unul cate unul, faina, amoniacul stins cu putina lamaie, aronele, nucile, albusul batut spuma.

Se toarna compozitia in tava unsa si tapetata si se da la cuptor.

Dupa ce a trecut testul scobitorii, sa lasa sa se raceasca, apoi se glazureaza si se presara fulgii de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]