Desert Palmieri

de Lau in Dulciuri, 4 Aug 2021 | 3693 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 varf cutit ghimbir praf
  • 1 varf cutit nucsoara praf
  • 30 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Palmieri:

Lasam aluatul sa se dezghete peste noapte in frigider.

Pe masa infainata intindem putin aluatul si il ungem cu unt moale.

Intr-un bol amestecam zaharul cu condimentele si presaram un strat uniform de zahar pe toata suprafata.

Rulam aluatul pe jumatate si rulam si cealalta parte spre mijloc(este de preferat sa rulam partea cu latura mai scurta a dreptunghiului)Eu am rulat pe partea mai lata.

Intoarcem aluat cu partea rulata in jos si taiem felii de cca 1 cm grosime.

Asezam feliile in tava tapetata cu hartie de copt si presaram daca dorim putin zahar deasupra.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos cca 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Palmieri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]