Desert pandispan cu mere si budinca

de Dulciuri cu Georgiana in Prajituri, 27 Apr 2017 | 12790 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 6 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • un cub de unt
  • 1,5 kg mere
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 3-4 linguri zahar
  • 500 ml lapte
  • 2 patratele ciocolata
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan cu mere si budinca:

Curatam merele de coaja si le dam pe razatoare. Amestecam merele rase cu zaharul vanilat si le destribuim intr-o tava unsa cu unt. Daca doriti o prajitura mai dulce, puteti adauga si 2-3 linguri de zahar in mere.

Pentru pandispan, mixam albusurile spuma cu sarea si cele 6 linguri de zahar, adaugam galbenusurile si apoi, faina amestecata cu praful de copt (se poate si fara praf de copt).

Turnam compozitia de pandispan peste mere, uniformizam bine si introducem tava in cuptorul incins, pana se rumeneste blatul (30-35 de minute).

Scoatem tava din cuptor, o lasam sa se raceasca, apoi o rasturnam pe o alta tava.

Pregatim budinca conform instructiunilor de pe plic, cu 500 ml lapte si 3-4 linguri de zahar.

Distribuim budinca racorita peste mere, iar peste budinca, razuim putina ciocolata.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan cu mere si budinca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de cartofi cu somon afumat - Simplă și gustoasă

ieri la 09:30

Batoane simple cu mac - Gustul reinventat al copilăriei

pe 29.01 la 10:52

Salată de paste cu ton - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 28.01 la 08:55

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura betivanca