Desert pandispan pufos cu rahat

de Rahela Velicu in Prajituri, 18 Iun 2021 | 4960 vizualizari

 

Pufos si delicios!

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g zahar
  • 4 linguri de ulei
  • 240-250 gr faina
  • 1 plic de praf de copt
  • 100 g rahat
  • coaja de lamaie
  • optional: esenta de vanilie
  • zahar pudra vanilat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pandispan pufos cu rahat:

Mai intai separam albusurile de galbenusuri.

Mixam albusurile spuma cu jumatate din cantitatea de zahar.

Mixam galbenusurile cu restul de zahar si cu uleiul 3-4 minute.

Adaugam galbenusurile peste albusuri si le incorporam usor.Adaugam faina, praful de copt, esenta, coaja razuita de lamaie si rahatul taiat cubulete. Incorporam usor si turnam compozitia intr-o forma tapetata cu hartie de copt.

Coacem pandispanul in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 30-35 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea.

7. Pudram cu zahar pudra vanilat si lasam la racit. Cand este perfect racit, putem portiona pandispanul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pandispan pufos cu rahat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu mere - Cum sa faci cel mai bun desert de casa cu mere