Desert pasca fara aluat 2

de Bya Ralu in Dulciuri, 15 Apr 2017 | 2916 vizualizari

 

Reteta inspirata de la Panacris multumesc, foarte buna.
Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g branza de vaci proaspat
  • 6 oua
  • 8 linguri de zahar
  • 100 g amidon
  • 100 g faina
  • 1 plic de zahar vanilinat
  • coaja de portocala si lamaie
  • esenta de vanilie
  • stafide
  • un praf de sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert pasca fara aluat 2:

Separam albusurile de ou intr-un castron, iar in celalalt, punem galbenusurile pe care le mixam cu zaharul, coaja de portocala si esenta de vanilie si branza de vaci.

Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, pentru cateva minute. Se pune amidonul, praful de copt si faina si se omogenizeaza bine.

Adaugam compozitia de branza de vaci si stafidele si amestecam cu grija, cu o spatula.

Tapetam cu hartie de copt o tava rotunda, turnam compozitia si o dam la cuptor, pentru 60 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert pasca fara aluat 2" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort de portocale cu mascarpone si frisca