Desert poppy seed coconut bread

de mihaelar63 in Dulciuri, 22 Mai 2020 | 2181 vizualizari

 

 Mi-a placut la prima vedere aceasta reteta de chec in trei culori si cu trei gusturi diferite.
 Poate oricine sa o incerce acest chec, este usor de preparat. Am apreciat gusturile diferite si ,,curate"' fara adausuri de coloranti si arome sintetice .
,,aluaturi de casa "
 

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 250 gr unt
  • 200 gr zahar[eu am redus la 150]
  • 7 linguri ulei floarea soarelui
  • 70 gr seminte mac
  • 70 gr fulgi nuca cocos
  • 240 gr faina alba tip 000
  • 1.5 lingurita praf copt
  • 1 lingura cu varf cacao pudra
  • zahar pudra pentru decor -eu am presarat nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert poppy seed coconut bread:

  1. Untul moale se bate cu zaharul cu ajutorul mixerului .
  2. Incorporati ouale pe rand . Amestecati .
  3. Se adauga faina si praful de copt .Amestecati cu o spatula .
  4. Puneti uleiul si amestecati din nou aluatul .
  5. Aluatul se imparte in trei boluri diferite , dar in cantitati egale .
  6. Una dintre parti se amesteca cu cacao pana se omogenizeaza aluatul .
  7. A doaua parte de aluat se amesteca cu  fulgii de nuca de cocos.
  8. Ultima parte se amesteca cu semintele de mac .
  9. Se ia forma de chec si se unge cu unt .
  10. Se intinde aqluatul cu cacao pe fundul tavitei si pe peretii laterali .
  11. Aluatul cu cocos se pune in forma in continuare , dar lasand , pe mijloc,un santulet-o despicatura pe mijloc .
  12. Continuati cu aluatul cu mac , avand grija ca sa introduceti umplutura si in despicatura libera din mijloc .
  13. Se coace checul la 180 grade celsius , aproximativ 60 minute .
  14. Eu dupa 50 minute  am  facut testul scobitorii si am decis ca este copt .
  15. Dupa racire pudrati checul cu zahar pudra .
  16. Eu dorind sa reduc zaharul am presarat checul pe deasupra cu fulgi de nuca de cocos .

TIPS-URI

1

Untul trebuie sa fie moale la temperatura camerei .

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert poppy seed coconut bread" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mihaelar63 1

24.05.2020, 18:19

Ruxy , multumesc de apreciere . Este bine venita la o practicanta ca mine -

mihaelar63 1

24.05.2020, 18:21

Rahela , multumesc de apreciere

mihaelar63 1

24.05.2020, 18:22

Adi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert chec de cacao cu inimioara de zmeura