Desert prajitura cu bezea

de CretuValentina in Prajituri, 4 Iun 2019 | 2359 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PENTRU BLAT
  • 10 galbenusuri
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 200 g margarina
  • 4 linguri cacao
  • praf de copt
  • PENTRU BEZEA:
  • 10 albusuri
  • 10 linguri de zahar
  • esenta de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu bezea:

Separam ouale, mixam galbenusurile cu zaharul, apoi adaugam margarina topita. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacaua.

Tava o tapetam cu hartie de copt, apoi turnam compozitia in tava si o bagam la cuptor pentru 20 min la 150 grade.

Batem albusurile cu zaharul pana obtinem o spuma tare care nu curge. Adaugam esenta de vanilie si mai batem 3 min.

Cand blatul s-a copt, scoatem tava din cuptor si punem bezeaua si intindem uniform. Bagam tava la cuptor pentru 10 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de fursecuri de Craciun