Desert prajitura cu branza si stafide

de Ancutsa in Prajituri, 17 Sep 2017 | 2462 vizualizari

 

O prajitura simpla, dar delicioasa, cu branza si stafide

 

INGREDIENTE

  • 4 oua mari
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri zahar pudra vanilat
  • un varf lingurita sare
  • 100 g branza rasa
  • 100 ml ulei
  • 4 linguri (cu varf) faina
  • o lingurita praf de copt
  • Stafide
  • Coaja de portocala si de lamaie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu branza si stafide:

 

Intr-un castron mai mare, se amesteca branza rasa impreuna cu zaharul, zaharul pudra vanilat si galbenusurile.

Se adauga albusurile batute spuma cu un praf de sare, apoi treptat si uleiul, faina si praful de copt.

Se obtine un aluat potrivit de moale, cremos, care se toarna intr-o tava de copt. Se presara stafidele si coaja de portocala si de lamaie.

Se coace la foc potrivit pana se rumeneste sau daca aveti masina de facut paine, setati 40 de minute pe programul ‘doar pentru coacere’.

 Cand este gata, se acopera cu un prosop curat de bucatarie, iar la servire, se pudreaza cu zahar.

 

Pofta Buna!

 

Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/prajitura-cu-branza-si-stafide.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu branza si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura dulce-acrisoara