Desert prajitura cu ciocolata si banane

de Constelatialeu in Prajituri, 22 Mar 2019 | 4749 vizualizari

 

Am dat eu o tura prin vasta curte a mariei sale Bucatarasul si m-am oprit in ograda Nadinei restul se vede-n fotografii...binenteles ca e ca la mine in ograda.....

 

INGREDIENTE

  • 450 g faina Gyermelyi
  • 400 g zahar
  • 110 g cacao Dr. Oetker
  • 1 praf de copt Dr. Oetker
  • un praf de sare
  • 80 g ciocolata amaruie Poiana
  • 230 ml apa
  • 50 ml zeama de portocala
  • 250 ml ulei
  • 4 pliculete zahar vanilat Dr. Oetker
  • banane
  • zahar brun
Portii: 26
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu ciocolata si banane:

Am folosit o tava cu dimensiunile de 28/20 cm tapetata cu hartie de copt.

In bolul robotului am pus faina cernuta, zaharul, cacaua, praful de copt, ciocolata maruntita, sarea si zaharul vanilat. Am amestecat bine, apoi am adaugat apa, zeama de portocala si uleiul si am dat drumul la robot sa omogenizeze compozitia, am mixat cca 5-6 min. Apoi am intins compozitia in tava, am uniformizat si am asezat rondele de banana, peste care am presarat zahar brun.

Am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru cca 35 min, este gata cand trece testul scobitorii. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, apoi se portioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu ciocolata si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa a la Miha